SRANANG MAKMUR

SRANANG MAKMUR Warung Sranang Makmur

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1380 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sranang Makmur. Meer weten? Ontdek meer

2 mei 2022 om 21:33 constant quality
29 apr 2022 om 15:06 bezorging was te laat. Restaurant wist niet dat ze mijn bestelling met thuisbezorgd had meegegeven. Bakabana's waren in eerste instantie niet bezorgd. Uiteindelijk wel nabezorgd, maar waren inmiddels koud. Saoto smaakte niet. Pindasaus was erg zout
22 apr 2022 om 7:53 De bezorging was snel, maar het eten was niet vers. Voorheen was het lekkerder, maar sinds de overname van nieuwe eigenaar is de kwaliteit achteruit gegaan.
15 apr 2022 om 11:02 Normaliter is de saotosoep van Sranan Makmur tot nog toe ongeëvenaard. Maar wat ik vandaag heb gekregen was ronduit slecht. Alsof iemand de zoutpot in de bouillon heeft laten vallen. Het was zó zout dat ik het na enkele happen heb weggegooid. Jammer.
10 apr 2022 om 15:57 Eten was op tijd en ook warm en heerlijk
3 apr 2022 om 17:14 Eten koud geleverd. Helaas!
31 mrt 2022 om 22:27 Lekkerste soto soep van oost
30 mrt 2022 om 21:06 Heerlijk, zoals altijd! En ze kijken altijd Naar je opmerkingen! Top!
26 mrt 2022 om 20:09 Het was niet wat ik verwacht had
26 mrt 2022 om 18:26 Eten was echt vies
21 mrt 2022 om 10:53 prima, en fijn dat er naast meer dan genoeg vlees ook veel groente bij de bestelling meekwam - meer dan dat je gewoonlijk krijgt van Surinaamse eethuisjes. Top.
16 mrt 2022 om 23:26 Erg jammer, niet wat ik gewend ben. De laatste tijden teleurgesteld. Rijst is de ene keer papperig en de andere keer vol met harde stukken. Saté was droog en taai. Saoto was oké, helaas niet zoals jaren terug